Integritetspolicy för Staykvick

Staykvick Boutique Hostel är en del av Husen Ese Back 1 AB i Helsingborg (559061-1405). Denna sekretesspolicy kommer att förklara hur vår organisation använder de personuppgifter vi samlar in från dig när du använder vår webbplats.

Innehåll:

 • Vilka uppgifter samlar vi in?

 • Hur samlar vi in dina uppgifter?

 • Hur kommer vi att använda dina uppgifter?

 • Hur lagrar vi dina data?

 • Marknadsföring

 • Vilka är dina dataskyddsrättigheter?

Vilka uppgifter samlar vi in?

Staykvick samlar in följande data:

 • Anonyma webbplats-interaktioner för användare

 • Anonym demografi och intressedata

 • Personuppgifter så som namn, e-post, telefon, adress etc. i bokningsändamål

Hur samlar vi in dina uppgifter?

Du som användare förser data direkt till Staykvick med de flesta av de uppgifter vi samlar in.

Vi samlar in data och behandlar data när du:

 • Använda vår webbplats med cookiespårning.

 • Skickar ett e-postmeddelande till oss med dina bokningsuppgifter.

Staykvick kan också få dina data indirekt från följande källor:

 • Booking.com

Hur kommer vi att använda dina uppgifter?

Staykvick samlar in dina data så att vi kan:

 • Förbättra webbplatsupplevelsen

 • Förbättra våra tjänster

 • Genomföra bokningsförfrågan

Om du godkänner det kommer Staykvick att dela dina uppgifter med våra partnerföretag så att de kan erbjuda dig sina produkter och tjänster.

 • I nuläget delar vi inga uppgifter med några partnerföretag.

När Staykvick behandlar dinb beställning kan vi skicka dina uppgifter till ett kreditupplysningsföretag, och även använda resultatet för att förhindra bedrägliga köp.

Hur lagrar vi dina personuppgifter?

Staykvick lagrar dina personuppgifter säkert och tryggt i VisBook, vårt onlineboknings- och hanteringssystem. När du skickar ett mejl till oss med din bokning lägger vi direkt in dessa uppgifter i VisBook och raderar mejlet så ingen data ligger i våra inkorgar hos mejlklienten. 

Staykvick kommer att hålla din information bestående av; Förnamn, Efternamn, E-postadress och Telefonnummer i 3 månader från det att uppgifterna kom Staykvick tillhanda. När denna tidsperiod har gått ut kommer vi att radera dina data genom att raderan all information i vårt bokningssystem VisBook.

Till vårt bokningssystem har endast 3 personer tillgång och lösenord till dessa uppdateras löpande för att säkerställa att inga obehöriga kommer åt informationen.

Endast ett fåtal installationsalternativ lagras lokalt men all transaktionsinformation lagras på VisBooks AS-server. Kommunikationen mellan applikationen och servern är krypterad. Servrarna finns i Oslo och det finns strikt åtkomstkontroll både fysiskt och nätverksmässigt. Endast VisBook AS och värdtjänstleverantören har tillgång till de data som lagras här.

Elektronisk journal kan hämtas vid alla kassapunkter. VisBook Windows-klienten levereras till flera länder. För svenska kassaregister används integration med Skatteverket

Uppgifter till Visbook vid frågor: Visbook AB Vasaplatsen 4 411 34 Göteborg Org.nr: 556994-1825

När det är dags att checka in använder vi oss av leverantören Speeron som tillhandahåller in- och utcheckningskiosken på hotellet. För att du som kund ska kunna checka in och ut skickas dina bokningsuppgifter till Speeron, från Visbook. Speeron lagrar ingen data i sina system, utan hämtar endast upp den information som finns i Visbook men utan att spara den. Det betyder att Visbook är den enda plats där vi sparar dina personliga data.

Marknadsföring

Staykvick och partnerföretag kan skicka information om produkter och tjänster som vi tror att du kanske gillar.

 • Google

 • Adsence

Om du har samtyckt till att få marknadsföring kan du alltid välja att ångra dig vid ett senare tillfälle.

Du har rätt att när som helst stoppa Staykvick från att kontakta dig i marknadsföringssyfte eller ge dina uppgifter till andra medlemmar inom Husen Ese Banck 1 AB i Helsingborg.

Om du inte längre vill bli kontaktad i marknadsföringssyfte, vänligen kontakta oss via e-post på: stay@staykvick.se

Vilka är dina dataskyddsrättigheter?

Staykvick vill se till att du är fullt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

Rätten till tillgång - Du har rätt att begära Staykvick för kopior av dina personuppgifter. Vi kan komma att debitera dig en mindre avgift för denna tjänst.

Rättelserätt - Du har rätt att begära att Staykvick rättar all information som du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att Staykvick ska få fullständig information som du anser är ofullständig.

Rätten till radering - Du har rätt att begära att Staykvick raderar dina personuppgifter, på vissa villkor.

Rätten att begränsa behandlingen - Du har rätt att begära att Staykvick begränsar behandlingen av dina personuppgifter, på vissa villkor.

Rätten att invända mot behandling - Du har rätt att invända mot Staykvicks behandling av dina personuppgifter, på vissa villkor.

Rätten till dataportabilitet - Du har rätt att begära att Staykvick överför de uppgifter som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa förutsättningar.

Om du gör en förfrågan har vi en månad på oss att svara dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, kontakta oss.

Maila oss på: stay@staykvick.se

Eller skriv till oss:

Fam Erik Bancks Stiftelse Staykvick Boutique Hostel Helsingörskajen 8, 252 66 Helsingborg